Serviciile noastre

Ce facem noi

Lucrari de constructii

S.C. FULBAC CONSTRUCT DESIGN S.R.L 

Instalatii electrice

Va ganditi ca instalatiile electrice sunt periculoase si necesita interventia unei echipe profesioniste?Aveti dreptate. Echipa Fulbac iti vine in ajutor cu un personal autorizat pentru a rezolva orice defectiune tehnica sau in realizarea unei instalatii electrice incepute de la zero.

Oferim servicii de instalatii sanitare in Bucuresti pentru interior, cat si pentru exterior, astfel incat orice sistem de alimentare cu apa va fi proiectat, monat sau reparat de catre specialistii Fulbac! De acum insinte aceasta problema va fi rezolvata de catre echipa noastra!

SC Fulbac Construct Design SRL  a capatat o vasta experienta in amenajarea de magazine cu grad  ridicat de complexitate, predarea facandu-se catre beneficiar in termenii contractuali stabiliti la un raport calitate-pret competitiv, reusind sa ne adaptam la cerintele clientului.

Ai o intrebare? Suna la 0723 407 444

sau cere oferta acum

Avantaj competitiv

Comunicare doar cu un singur reprezentant Fulbac

Ca fluxul de comunicare sa fie unul rapid si usor de intretinut, echipa Fulbac vine cu o inovatie in piata. Comunicarea de-a lungul proiectului se va face print-un singur reprezentant Fulbac, desemnat exclusiv pe proiectul tau.

Plan flexibil de plata 

Deoarece intelegem cheltuielile tale, ne-am propus sa fim deschisi cu tine cand vine vorba de plata. Astfel am reusit sa implementam un sistem de plata flexibil, ce este discutat la semnarea contractului.

Experienta profesionala

Cu o experienta de peste 11 ani in lucrari de constructii, instalatii electrice , sanitare si termice dar si in amenajari interioare, echipa Fulbac iti vine in ajutor, transformand visul tau in realitate.

Solutie livrata de la inceput pana la final

O echipa profesionista are in portofoliu proiecte onorate inca de la faza initiala de proiectare, pana la executie. Asta iti oferim si noi, echipa Fulbac. Nu ezita si contacteaza-ne pentru a beneficia imediat de o solutie completa.